ATENCIÓ A LA GENT GRAN

Àrea de Psicologia:

En aquesta àrea us oferim un ampli ventall de formacions relacionades amb l'aspecte psicològic de la gent gran, que serviran de ben segur als vostres professionals per coneixa mes a fons tot el relacionat amb la psicologia de la gent gran. No dubteu en demanar-nos el catàleg en format digital o la visita d'un comercial.

Àrea d'Infermeria:

En aquesta àrea us oferim tot un seguit de formacions relacionades amb tot el relacionat amb la salut física de la gent gran, cures, malalties físiques pròpies de la gent gran, i la necessària prevenció de totes elles. No dubteu en demanar-nos el catàleg en format digital o la visita d'un comercial.

Àrea de Fisioteràpia:

En aquesta àrea us oferim tot un seguit de formacions relaciones amb l'aspecte terapèutic de la gent gran, mobilitzacions, transport, higiene postural del cuidador/a i altres temes relacionats amb aspectes terapèutics, i de prevenció que estem segurs seran d'interès dels vostres professionals. No dubteu en demanar-nos el catàleg en format digital o la visita d'un comercial.

Àrea de Gestió i Serveis en Centres Residencials:

Aquesta innovadora àrea ofereix formacions pensades per la gestió de Centres Residencials, totes elles pensades per la millora de la dinàmica organitzativa i de gestió de les residències per les persones grans. Aspectes com la memòria anual, tests, el piai i d'altres de caire de gestió i organitzatiu hi son ben presents. No dubteu en demanar-nos el catàleg en format digital o la visita d'un comercial.

Àrea de Creixement Personal:

En aquesta àrea us oferim totes aquelles formacions relacionades amb el creixement i benestar personal del professional, pensant en donar-los les eines necessàries per una millora eficaç i efectiva que serveixin per tenir una millor disposició actitudinal en vers la seva tasca i de servei a l'usuari. No dubteu en demanar-nos el catàleg en format digital o la visita d'un comercial.

Àrea de Teràpies Alternatives:

Dins la nostra proposta formativa, hem volgut crear aquesta àrea on el professional hi trobi tot aquells tipus de teràpies naturals que siguin afavoridores pel seu benestar físic i psicològic , que serveixin com a complement a la medicina tradicional. Formacions com la musicoteràpia, les meditacions guiades i relaxament, l'estrès, a més d'altres com el feng shui o el reiki hi son presents. No dubteu en demanar-nos el catàleg en format digital o la visita d'un comercial.